Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 120 RON

Cadou bebeluși - briose haine băiețel

80.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Categorii: Cadouri bebeluși

Cutie cadou pentru bebelusi. Alegerea perfecta când vine vorba despre un cadou unic, personalizat și nu în ultimul rând, folositor.

Brioșele sunt realizate din 4 bodyuri cu mânecă scurtă pentru băiețel și 2 perechi de șosete. Hăinuțele sunt de la firma George, 100 % bumbac, de înaltă calitate. Recomandăm spălarea hainelor înainte de folosire.

Produsul a fost făcut cu mare grijă, asamblat manual, fără componente chimice, astfel încât să nu fie afectat calitatea hainelor.

Imaginile sunt cu titlu informativ, modelele si imprimeurile pot varia în funcție de stocul disponibil, dar fără a afecta aspectul general sau calitatea produsului.
Cutie cadou pentru bebelusi. Alegerea perfecta când vine vorba despre un cadou unic, personalizat și nu în ultimul rând, folositor. Brioșele sunt realizate din 4 bodyuri cu mânecă scurtă pentru băiețel și 2 perechi de șosete. Hăinuțele sunt de la firma George, 100 % bumbac, de înaltă calitate. Recomandăm spălarea hainelor înainte de folosire. Produsul a fost făcut cu mare grijă, asamblat manual, fără componente chimice, astfel încât să nu fie afectat calitatea hainelor. Imaginile sunt cu titlu informativ, modelele si imprimeurile pot varia în funcție de stocul disponibil, dar fără a afecta aspectul general sau calitatea produsului.
Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 120 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba