Creamy No.11 -Crema de maini regeneratoare

50 lei

ultima bucata in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

O cremă pentru mâini regenerantă, care este cea mai bună alegere pentru pielea uscată. Datorită efectului antiinflamator al florii de gălbenele și al efectului nutritiv al untului de shea, rezultatul va fi o piele extra-catifelată.

Ingrediente: gălbenele, ulei de mușețel, unt de shea*, ulei esențial de citrice, vitamina E, scualena de măsline *Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos.

Gălbenele: Datorită substanțelor sale active este un antiinflamator excepțional, epitelizant, calmant, vindecă rapid rănile, este antimicrobial și antioxidant. Totodată, componentele sale antioxidante încetinesc și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii. Producere: macerarea inflorescenței în ulei de soia rafinat (din soia nemodificat genetic) și adăugare de vitamina E.

Ulei de mușețel: efectul său antiinflamator și calmant protejează pielea și ajută în mare măsură la regenerarea acesteia. Se absoarbe rapid și profund, nu înfundă porii. Producere: macerarea inflorescenței în ulei de soia rafinat (din soia nemodificat genetic) și adăugare de vitamina E.

Unt de shea: regenerează pielea, fiind hidratant, produce un rezultat extra-catifelant. Totodată, este un antioxidant, calmant al pielii. Conferă o mângâiere de lux pentru piele. Producere: Untul extras prin presare este purificat, decolorat și deodorizat prin metode fizice, fără solvenți și fără chimicale.

Ulei esențial de citrice: hrănește unghiile fragile, tonizează pielea, este antioxidant, dezinfectant, revigorant și stimulant.

Vitamina E: vitamina E sau tocoferolul este esențial pentru sănătatea pielii. Vitamina E este prezentă în părțile lipidice ale peretelui celular. Fiind un antioxidant, protejează substanțele expuse a oxidație. Prin absorbție în piele are rol în prevenirea atacurilor oxidative: în urma efectelor cauzate de radiația UV, aerul poluat, chimicalele în contact cu pielea sau consumate prin alimente, medicamente, precum și de produsele de descompunere ale acestora, moleculele responsabile de structura sănătoasă a pielii și de protecția acesteia, se deteriorează semnificativ.

Scualena de măsline: este un derivat vegetal pur, extras din uleiul de măsline, care este remarcabil de rezistent împotriva oxidației, și datorită structurii sale similare celulelor epiteliale are o afinitate ridicată față de piele. Este o substanță identică pielii. Pe lângă acest fapt, este un emolient excelent, asemănător enzimelor și lipidelor prezente în piele. Netezește ridurile fine, oferă elasticitate, flexibilitate pielii, regenerează stratul protector lipidic din piele.

INCI: Aqua, Helianthus annuus seed oil, Calendula officinalis flower extract,glycerin, cetyl alcohol, Methyl Glucose Sesquistearate, olive squalane, butyrospermum parkii butter, Chamomilla recutita-glycine soja oil, tocopherol, helianthus annuus seed oil, benzyl alcohol, salicylic acid, sorbic acid, Citrus limon peel oil, lactic acid.