Deodorant stick

37 lei

ultima bucata in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

Scopul dezodorizarii a fost initial acoperirea mirosului. Dar in zilele noastre, producatorii ne ofera „antiperspirante”, adica exista pretentia sa nu transpiram deloc. Dar trebuie sa avem grija, deoarece transpiratia este o functie fiziologica importanta, transpiratia regleaza temperatura corpului si este implicata in selectia de toxine, usurand astfel treaba rinichilor. Obiectivul este sa folosim produse care nu inhiba transpiratia, dar previne descompunerea transpiratiei si, prin urmare, formarea de mirosuri neplacute.

Asa s-a nascut acest deodorant stick antibacterian, racoritor. Ingredientul sau activ este trithyl citrate, un derivat al acidului citric, care inhiba descompunerea bacteriilor care provoaca mirosuri neplacute.

Ingrediente: ulei de cocos, acid stearic, silicon vegetal, pudra de orez, triethyl citrate, (din acid citric), oxid de zinc, ulei de ricin, ulei essential de chiparos, citronella, tea tree.

INCI: cocos nucifera oil, stearic acid, coco-caprylate, oryza sativa rice starch, triethyl citrate, zinc ricinoleate, cupressus sempervirens oil, cymbopogon nardus oil, melaleuca alternifolia leaf oil,

Termen de valabilitate: precizat pe eticheta produsului, in general 6 luni de la data fabricatiei.

A se pastra la loc uscat si racoros.