Healthy Balmy No.93 -Balsam pentru usurarea respiratiei

46 lei

in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

Balsam pentru ușurarea respirației – respiră adânc cu ajutorul balsamului Healthy Balmy Este un balsam calmant pentru căile respiratorii, cu uleiuri esențiale 100% pure. Datorită efectului său antiviral și antibacterian ajută la vindecare mai rapidă din bolile respiratorii. Dar oare cum să-l folosim? Copii peste 3 ani: aplică o cantitate de o linguriță din balsam pe teritoriul pieptului, după urechi, pe gât și pe spate, o dată pe zi. Adulți și copii peste 12 ani: aplică o cantitate de o linguriță din balsam pe teritoriul pieptului, după urechi, pe gât și pe spate, de două ori pe zi. Îți recomand să-l folosești de la primele simptome de răceală, iar după fiecare aplicare spală-te pe mâini.

Ingrediente: ulei de cimbrișor, ulei de eucalipt*, uleiul esențial de busuioc*, uleiul de boabe de ienupăr**, ulei de măsline*, ulei de jojoba*, unt de shea*, unt de cacao* *Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos. **Este ulei esențial natural de puritate 100%, standardizat din punct de vedere fitologic și biochimic, nedenaturat, nediluat, nerectificat.

Ulei de cimbrișor: o medicație eficace împotriva infecțiilor gripale, răcelii, care înmoaie mucoasa respiratorie, astfel ajută la ameliorarea tusei. Uleiul de cimbrișor elimină depunerile din căile respiratorii, și tratează inflamația gâtului și a zonei pieptului, care cauzează răceala sau tusea. Răceala comună este cauzată de peste 200 de viruși diferiți, care pot ataca sistemul respirator superior și care se răspândesc în aer de la om la om. Adesea răceala apare din cauza sistemului imunitar slăbit, a oboselii, a stresului emoțional, a expunerii la mucegai și a sistemului digestiv nesănătos. Abilitatea uleiului de cimbrișor de a elimina infecția, de a scădea anxietatea, de a elibera organismul de substanțele toxice și de a trata insomnia în mod natural, îl transformă într-un leac natural împotriva răcelii.

Ulei de eucalipt: antiseptic, antibacterian și detoxifiant, are efect benefic asupra circulației sanguine, astfel tonizează. Echilibrează functionarea glandelor sebacee și pur și simplu reîmprospătează pielea. Producere: extras prin distilare din frunzele și tulpinile tinere.

Uleiul esențial de busuioc: una dintre avantajele sale se enumeră lupta sa împotriva infecțiilor, dar are efect protectiv și împotriva bacteriilor. Uleiul esențial scade inflamația cauzată de îmbolnăvire și ne ajută în lupta împotriva radicalilor liberi. Producere: prin distilare din părțile aeriene ale plantei

Uleiul de boabe de ienupăr: are efect detoxifiant, astfel neutralizează infecțiile gripale. Pe lângă acesta, ameliorează problemele articulare și musculare. Producere: ulei esențial extras prin distilarea fructelor de ienupăr

Ulei de măsline: are caracter nutritiv, hidratant și netezitor, astfel exercită efect benefic asupra pielii și părului. Este protector, întârzie îmbătrânirea pielii. Este bogat în polifenoli, fitosteroli și vitamina E. Producere: prin presare la rece din pulpa fructului, extra virgin.

Ulei de jojoba: Componentele sale au structură și rol similar sebumului uman, astfel uleiul de jojoba regenerează stratul hidrolipidic emulsific, care protejează suprafața pielii, crește conținutul de apă al straturilor superficiale, datorită efectelor sale pielea devine mai catifelată și mai elastică. Producere: extras prin presare la rece din semințe.

Unt de shea: regenerează pielea, fiind hidratant, produce un rezultat extra-catifelant. Totodată, este un antioxidant, calmant al pielii. Conferă o mângâiere de lux pentru piele. Producere: Untul extras prin presare este purificat, decolorat și deodorizat prin metode fizice, fără solvenți și fără chimicale.

Unt de cacao: împiedică formarea vergeturilor și menține elasticitatea pielii. Producere: boabele de cacao sunt măcinate și presate; untul extras prin această metodă este filtrat pentru decolorare și deodorizare.

Ceară de albine: formează un strat protector fin pe suprafața pielii. Ajută la păstrarea umidității pielii. O altă calitate importantă este scăderea probabilității iritațiilor pe piele.

INCI:simmondsia chinensis seed oil (jojoba oil), cera alba, butyrospermum parkii butter (shea butter), theobroma cacao seed butter, eucalyptus globulus leaf oil, mentha piperita leaf oil, thymus vulgaris flower/leaf oil, juniperus communis fruit oil, ocimum basilicum oil, zingiber officinale root oil.