Healthy Bathy No.24 -Ulei de baie impotriva racelii

48 lei

ultima bucata in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

Ușurează nu numai simptomele căilor respiratorii, ci și durerile musculare. Are în compoziție, pe lângă uleiurile esențiale, alte uleiuri profund hidratante pentru piele. Efectul complex al uleiurilor se intensifică în apa fierbinte. Tip comfy: Îți recomand să folosești 10 ml din Healthy Bathy la o baie. Lasă-l să curgă lent în apa de baie și amestecă ușor. Bucură-te de aroma și de efectul hidratant al uleiurilor.

Ingrediente: ulei de eucalipt*, uleiul esențial de busuioc*, uleiul esențial de rozmarin*, apă de izmă bună*, ulei de roiniță*, ulei de măsline*, ulei de jojoba*, ulei de migdale*, uleiului de sâmburi de struguri *Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos.

Ulei de eucalipt: antiseptic, antibacterian și detoxifiant, are efect benefic asupra circulației sanguine, astfel tonizează. Echilibrează funcționarea glandelor sebacee și pur și simplu reîmprospătează pielea. Producere:distilare, din frunze și tulpina tânără.

Uleiul esențial de busuioc: una dintre avantajele sale se enumeră lupta sa împotriva infecțiilor, dar are efect protectiv și împotriva bacteriilor. Uleiul esențial scade inflamația cauzată de îmbolnăvire și ne ajută în lupta împotriva radicalilor liberi. Producere: prin distilare din părțile aeriene ale plantei.

Uleiul esențial de rozmarin: cele mai importante substanțe active din compoziția sa sunt cineol, pinen, camfor, borneol, timol, terpenol și ceara. Camforul și timolul stimulează circulația de sânge. În Grecia antică și în Roma era considerat îmbunătățitor de memorie. Cercetările de azi au demonstrat că inhalarea uleiului de rozmarin stimulează gândirea, crește abilitatea de concentrare și de memorie. Producere: prin distilare din ramuri tinere

Apă de izmă bună: Se extrage prin distilarea frunzelor de izmă bună. Revitalizează pielea, scade dimensiunea porilor. Are efect calmant asupra iritației pielii, astringent, îmbunătățește circulația sângelui, totodată este un tonizant excelent pentru vasele venoase. Producere: prin distilarea frunzelor și a inflorescenței

Ulei de roiniță: are efect extrem de benefic asupra pielii și asupra vaselor sanguine, este tonizant. Stimulează circulația sanguină, iar efectul său calmant este foarte util asupra sistemului nervos și al depresiei. Producere: prin distilare din ramuri tinere.

Ulei de măsline: are caracter nutritiv, hidratant și netezitor, astfel exercită efect benefic asupra pielii și părului. Este protector, întârzie îmbătrânirea pielii. Este bogat în polifenoli, fitosteroli și vitamina E. Producere: prin presare la rece din pulpa fructului, extra virgin.

Ulei de jojoba: Componentele sale au structură și rol similar sebumului uman, astfel uleiul de jojoba regenerează stratul hidrolipidic emulsific, care protejează suprafața pielii, crește conținutul de apă al straturilor superficiale, datorită efectelor sale pielea devine mai catifelată și mai elastică. Producere: extras prin presare la rece din semințe.

Ulei de migdale: datorită absorbției sale ușoare și profunde regenerează și întărește bariera protectoare a pielii și crește conținutul de apă al straturilor profunde. Producere: extras prin presare la rece din semințe.

Uleiului de sâmburi de struguri: specialitatea uleiului de sâmburi de struguri constă în conținului său ridicat în acid linoleic, care este similar pielii, astfel regenerază stratul de barieră protectoare al pielii, scade pierderea de apă, crește conținutul de apă al straturilor profunde, are efect de hidratare. Producere: prin presare la rece din semințe, după care uleiul astfel extras este rafinat.