Holy No.33.2- Crema hidratanta gel

65 lei

disponibil la comanda

Categorie:
Cosmetice naturale

Holy No 33.2 este o cremă gel hidratantă, cu o textură într-adevăr ușoară, care poate fi introdusă cu perfecțiune în rutina noastră zilnică și este un dar pentru tenul nostru. Este identic cu Summer Holy, cu excepția factorului de protecție solară.

Ingrediente: Ulei esențial de portocale dulci*, acid hialuronic, coenzima Q10, vitamina E, aloe vera*

*Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos.

Ulei esențial de portocale dulci: prin aroma sa crează o atmosferă senină și caldă, ajută la relaxare. Pe lângă acesta, stimulează sinteza de colagen, are efect de netezire a pielii.

Acid hialuronic: este o substanță care apare în mod natural în organismul uman, se găsește aproape în toate țesuturile umane și are numeroase roluri importante. În piele este unul dintre componentele cele mai esențiale, responsabil pentru elasticitatea sa. Odată cu trecerea anilor, scade concentrația acidului hialuronic în piele, de accea este foarte important să fie suplimentată pentru prevenirea ridurilor.

Coenzima Q10: o substanță activă cosmetică, recunoscută pentru efectul ei protector în special împotriva îmbătrânirii precoce a pielii. Este puternic antioxidant, reglementează descompunerea colagenului și contribuie la scăderea adâncimii ridurilor.

Producere: ubichinonă de origine naturală, scualan de măsline, vitamina E.

Vitamina E: vitamina E sau tocoferolul este esențial pentru sănătatea pielii. Vitamina E este prezentă în părțile lipidice ale peretelui celular. Fiind un antioxidant, protejează substanțele expuse a oxidație. Prin absorbție în piele are rol în prevenirea atacurilor oxidative: în urma efectelor cauzate de radiația UV, aerul poluat, chimicalele în contact cu pielea sau consumate prin alimente, medicamente, precum și de produsele de descompunere ale acestora, moleculele responsabile de structura sănătoasă a pielii și de protecția acesteia, se deteriorează semnificativ.

Aloe vera: este unul dintre cele mai remarcabile nutriente pentru piele. Fiind foarte divers, este folosit cu drag în diferite zone ale industriei cosmetice. Aloe vera este excelent pentru vindecarea rănilor, adică inhibă enzimele responsabile pentru leziuni de țesut și stimulează procesele de regenerare. Datorită caracterului său hidrofilic are efect puternic hidratant. Antioxidant, regenerant și întineritor, este potrivit pentru tenul bătrân, matur. Este calmant și atenuant, astfel vindecă iritația pielii, arsurile, stimulează sinteza de colagen. Este excelent pentru toate tipurile de piele, fie piele sensibilă, iritată, rănită sau alergică.

Producere: Colectarea se face manual, iar frunzele sunt prelucrate în câteva ore. Acestea sunt curățate, spălate, după care se extrage gelul proaspăt. Pe parcursul întregului proces gelul păstrează toate calitățile și substanțele active ale plantei.

INCI:aloe barbadensis leaf juice (aloe vera), squalane, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, glycerin, butyrospermum parkii butter (shea butter), lysolecithin, tocopheryl acetate, ubiquinone (coenzym q10), tocopherol, helianthus annuus seed oil, sodium hyaluronate (hyaluronic acid), cetyl alcohol, xanthan gum, prunus armeniaca oil, alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid.