Lant suzeta personalizata

55 lei

Lant pentru suzeta personalizata cu numele bebelusului. Acest lant este un accesoriu util, de exemplu cand bebelusul este in carucior la plimbare si dorim sa evitam pierderea suzetei. Cu acest accesoriu copilul nu o sa mai planga pentru ca si-a pierdut suzeta. Lantul poate fi atasat la hainutele copilului sau la o paturica cu ajutorul clipsului.

disponibil la comanda

Categorie:
Lantisoare de suzeta

Lant pentru suzeta silicon personalizata cu numele bebelusului. Acest lant este un accesoriu util, de exemplu cand bebelusul este in carucior la plimbare si dorim sa evitam pierderea suzetei. Cu acest accesoriu copilul nu o sa mai planga pentru ca si-a pierdut suzeta. Lantul poate fi atasat la hainutele copilului sau la o paturica cu ajutorul clipsului. Produsul este realizat din margele silicon, si clips din plastic.

Dimensiunea margelelor este ideala pentru mâinile mici ale bebelusului, culorile si texturile margelelor atrag atentia bebelusilor, si ajuta in perioada dentitiei. Siliconul este placut la atingere, are material moale, dar este suficient de tare pentru a se echilibra presiunea pe care exercita dintii asupra gingiilor in perioada eruptiei dentare. Lantisorul pentru suzeta este facut din materiale non-toxice, din margele silicon fara BPA, PVC, testat si certificat in conformitate cu standardele europene. Lantul este rezistent la apa si se poate curata cu apa calda si detergent.

Lungimea totala a lantisorului de suzeta silicon este intre 25-28 cm. Numele si culorile folosite sunt dupa alegerea clientului. Dimensiunea produsului, numarul exact de margele, succesiunea acestora si nuantele acestora vor varia in functie de numarul de litere din numele bebelusului, precum si de disponibilitatea in stoc. Atentie! Pentru siguranta copilului dumneavoastra verificati produsul inainte de fiecare utilizare. Renuntati la folosirea produsului dupa primul semn de deteriorare. Nu lasati copilul cu produsul fara supravegherea unui adult. Acest produs este handmade, facut cu mare atentie si drag, care poate fi si un cadou special, deoarece este ambalat in cutie de cadou. Produs de: Floris