Makeup Cleary No.38.2 Gel curatare fata

65 lei

ultima bucata in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

Un ten proaspăt și catifelat, atât dimineața cât și seara! Makeup Cleary, cu textura sa lichidă, mătăsoasă, oferă o hidratare profundă după utilizare, cu puterea substanțelor sale active și a apei de neroli. Curăță fața cu blândețe de impuritățile depuse pe parcursul zilei, și elimină machiajul rezistent fără frecare. Iar dimineața este alegerea perfectă, ca primul pas în rutina de îngrijire a tenului. Recomand cu încredere pentru fiecare tip de ten, deoarece nu conține alcool, nici parfum, precum este o formulă fără parabeni si silicon.

Ingrediente: apa de neroli*, gălbenele, ulei de mușețel, coco-glucoside, uleiul de ricin, betaina, caprilis

*Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos.

Apa de neroli: este apa florii de portocală, cu aromă sublimă, care se evidențiază prin efectul său revigorant și regenerant asupra pielii. Redă strălucirea și frumusețea naturală a tenului. Este foarte valoros în hidrolaterapie, datorită puterii sale calmante și relaxante. Este în primul rând calmant, eliberant, antidepresiv, armonizant. Are efect ușor dezinfectant și antiinflamator, ca hidrolat al pielii.

Producere: distilarea florilor de portocală.

Gălbenele: Datorită substanțelor sale active este un antiinflamator excepțional, epitelizant, calmant, vindecă rapid rănile, este antimicrobial și antioxidant. Totodată, componentele sale antioxidante încetinesc și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii.

Producere: macerarea inflorescenței în ulei de soia rafinat (din soia nemodificat genetic) și adăugare de vitamina E.

Ulei de mușețel: efectul său antiinflamator și calmant protejează pielea și ajută în mare măsură la regenerarea acesteia. Se absoarbe rapid și profund, nu înfundă porii.

Producere:macerarea inflorescenței în ulei de soia rafinat (din soia nemodificat genetic) și adăugare de vitamina E.

Coco-glucoside: este un surfactant blând de origine vegetală, derivat din ulei de cocos, cu efect benefic hidratant asupra pielii. Fiind extras din ulei vegetal, este o substanță complet biodegradabilă. Este cel mai blând surfactant, care nu usucă pielea, așadar se poate folosi și în produse pentru bebeluși.

Uleiul de ricin: cele mai vechi mențiuni în scris despre uleiul de ricin se datează de mii de ani pe paginile papirusului Ebers din Egiptul antic. Un component uleios determinant este acidul ricinoleic, care aparține între acizii grași, și care oferă un efect nutritiv, hidratant.

Betaina: este un component demn de cosmeticele-minune Phi, datorită efectelor sale hidratante și nutritive. Cunoscută și sub numele științific trimetilglicină, este o sare simplă de amoniu, extrasă inițial din sfecla de zahăr, dar în zilele noastre se poate extrage din mai multe plante. Datorită structurii sale favorabile formează ușor legături de hidrogen cu apa și cu alte molecule, cărora le amplifică solubilitatea. Este un agent umectant, care inhibă evaporarea excesivă a apei din piele, crește sentimentul de piele hidratată. Betaina este un component foarte special pentru pielea sensibilă, deoarece are o capacitate de a reduce sau de a respinge reacțiile neplăcute cauzate de unele substanțe iritabile.

Caprilis: este de fapt ulei de cocos fracționat, care dispune de efect non-gras netezitor pentru piele, se absoarbe ușor și nu lasă urme lipicioase. Nu înfundă porii și lasă o senzație plăcută hidratantă pe piele.

INCI: aqua, citrus aurantium amara flower water, rosa damascena flower water, caprylic/capric triglycerides, glycerin, coco glucoside, glyceryl oleate, ricinus communis seed oil, sorbitan olivate, betaine, benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid, xanthan gum.