Minty Kissy No.39.1- Balsam de buze hidratant

30 lei

ultima bucata in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

Săruturi răcoroase, pentru zilele răcoroase! Balsamul de buze Minty Kissy îți va fi de ajutor în perioada de iarnă. Eucaliptul din compoziția sa, nativ în Australia, deschide căile respiratorii, iar menta este un dezinfectant natural și antibacterian moderat. Totodată, aceste două uleiuri fine împreună revigorează, reîmprospătează buzele, le oferă volum și hidratare intensivă. Are în compoziție doar substanțe naturale.

Ingrediente: ulei de eucalipt*, apă de izmă bună*, unt de cacao*, ceară de albine, unt de shea*, ulei esențial de nuci macadamia, ulei de măsline, vitamina E

*Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos.

Ulei de eucalipt: antiseptic, antibacterian și detoxifiant, are efect benefic asupra circulației sanguine, astfel tonizează. Echilibrează funcționarea glandelor sebacee și pur și simplu reîmprospătează pielea.

Producere: extras prin distilare din frunzele și tulpinile tinere.

Apa de izmă bună: Se extrage prin distilarea frunzelor de izmă bună. Revitalizează pielea, scade dimensiunea porilor. Are efect calmant asupra iritației pielii, astringent, îmbunătățește circulația sângelui, totodată este un tonizant excelent pentru vasele venoase.

Producere: prin distilarea frunzelor și a inflorescenței.

Unt de cacao: împiedică formarea vergeturilor și menține elasticitatea pielii.

Producere: boabele de cacao sunt măcinate și presate; untul extras prin această metodă este filtrat pentru decolorare și deodorizare.

Ceară de albine: formează un strat protector fin pe suprafața pielii. Ajută la păstrarea umidității pielii. O altă calitate importantă este scăderea probabilității iritațiilor pe piele.

Unt de shea: regenerează pielea, fiind hidratant, produce un rezultat extra-catifelant. Totodată, este un antioxidant, calmant al pielii. Conferă o mângâiere de lux pentru piele.

Producere: untul extras prin presare este purificat, decolorat și deodorizat prin metode fizice, fără solvenți și fără chimicale.

Ulei esențial de nuci macadamia: ulei nutritiv de îngrijirea pielii, care își exprimă efectul la nivelul celulelor, prin restabilirea structurii pielii. Datorită caracterului său regenerant și catifelant, face pielea mai netedă.

Producere: prin presare la rece din nuca macadamia.

Ulei de măsline: are caracter nutritiv, hidratant și netezitor, astfel exercită efect benefic asupra pielii și părului. Este protector, întârzie îmbătrânirea pielii. Este bogat în polifenoli, fitosteroli și vitamina E.

Producere: prin presare la rece din pulpa fructului, extra virgin.

Vitamina E: vitamina E sau tocoferolul este esențial pentru sănătatea pielii. Vitamina E este prezentă în părțile lipidice ale peretelui celular. Fiind un antioxidant, protejează substanțele expuse a oxidație. Prin absorbție în piele are rol în prevenirea atacurilor oxidative: în urma efectelor cauzate de radiația UV, aerul poluat, chimicalele în contact cu pielea sau consumate prin alimente, medicamente, precum și de produsele de descompunere ale acestora, moleculele responsabile de structura sănătoasă a pielii și de protecția acesteia, se deteriorează semnificativ.

INCI: cera alba (beeswax), theobroma cacao (cocoa) seed butter, butyrospermum parkii butter (shea butter), macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil, tocopherol,panthenol, olea europaea oil (olive oil), mentha piperita leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil.