Minty No.22.1 -Gel de dus cu menta

48 lei

ultima bucata in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

Cunoști senzația aceea, când, după o zi lungă, obositoare, nu vrei nimic altceva decât să faci o baie fierbinte și să te ascunzi în pat? Gelul de duș Minty, cu aroma sa superbă de mentă, încoronează baia, iar efectul său calmant ajută la un somn mai ușor. În plus, componentele sale benefice regenerează pielea, pentru senzație maximă comfy!

Ingrediente: apă de izmă bună*, ulei de susan*, Decil Glucozid, Panthenol (provitamina B5), ulei esențial de mentă*, ulei esențial de mandarine dulci* *Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos.

Apă de izmă bună: Se extrage prin distilarea frunzelor de izmă bună. Revitalizează pielea, scade dimensiunea porilor. Are efect calmant asupra iritației pielii, astringent, îmbunătățește circulația sângelui, totodată este un tonizant excelent pentru vasele venoase. Producere: prin distilarea frunzelor și a inflorescenței.

Ulei de susan: datorită conținului său semnificativ în acid oleic, se absoarbe ușor și profund, dar nu prea rapid, așadar hrănește pielea în mod plăcut și o hidratează timp îndelungat. Regenerează și fortifică stratul protectiv de barieră, și are efect antiinflamator. Producere: prin presare la rece și filtrare.

Decil glucozid: are origine vegetală, este un surfactant glucidic nonionic, extras din ulei de cocos și zahăr, este foarte blând pe piele.

Panthenol (provitamina B5): are rol important în metabolismul celular și în sinteza de lipide. Este esențial pentru regerenarea continuă a stratului de barieră în piele. Calmant al pielii, antiinflamator, scade cicatrizarea, hidratează și menține hidratarea pielii, încetinește procesul de deshidratare. Are un efect excelent de regenare structurală.

Ulei esențial de mentă: are efect revigorant, reîmprospătant, tonizant general asupra organismului, pe lângă acesta este stimulant, analgezic și calmant nervos. Producere: prin distilare din părțile superioare ale plantei.

Ulei esențial de mandarine dulci: asigură numeroase efecte benefice, ca și protecția de infecții, înmuierea, calmarea pielii, stimularea circulației sanguine și a drenajului de apă. Producere: prin presare la rece din coaja crudă.

INCI: aqua, mentha piperita leaf water, decyl glucoside, glycerin, coco glucoside, glyceryl oleate, sesamum indicum seed oil, xanthan gum, benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid, panthenol lactic acid, mentha piperita leaf oil, citrus reticulata peel oil (mandarin green)