Only No 92. -Crema regenerata pentru bariera pielii

50 lei

in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

Eczema este o boală de piele, care poate apărea oricând în viața noastră, din copilărie până la bătrânețe, și din păcate poate fi o bătălie pe viață. Am dezvoltat Only No. 92 dedicat pentru nevoile pielii iritate, descuamate, ca o pereche pentru Needy No. 91: regenerează stratul de lipid al pielii și crește conținutul de umiditate. Este bogat în panthenol, care ajută la reconstruirea structurii pielii, și nu conține uleiuri aromatice! Are nivel de grăsime de 25%, astfel hidratează maxim suprafața pielii afectate.

Ingrediente: gălbenele, ulei de mușețel, unt de shea*, vitamina E, scualena de măsline, panthenol (provitamina B5) *Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos.

Gălbenele: Datorită substanțelor sale active este un antiinflamator excepțional, epitelizant, calmant, vindecă rapid rănile, este antimicrobial și antioxidant. Totodată, componentele sale antioxidante încetinesc și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii. Producere: macerarea inflorescenței în ulei de soia rafinat (din soia nemodificat genetic) și adăugare de vitamina E.

Ulei de mușețel: efectul său antiinflamator și calmant protejează pielea și ajută în mare măsură la regenerarea acesteia. Se absoarbe rapid și profund, nu înfundă porii. Producere: macerarea inflorescenței în ulei de soia rafinat (din soia nemodificat genetic) și adăugare de vitamina E.

Unt de shea: regenerează pielea, fiind hidratant, produce un rezultat extra-catifelant. Totodată, este un antioxidant, calmant al pielii. Conferă o mângâiere de lux pentru piele.

Producere: untul extras prin presare este purificat, decolorat și deodorizat prin metode fizice, fără solvenți și fără chimicale.

Vitamina E: vitamina E sau tocoferolul este esențial pentru sănătatea pielii. Vitamina E este prezentă în părțile lipidice ale peretelui celular. Fiind un antioxidant, protejează substanțele expuse a oxidație. Prin absorbție în piele are rol în prevenirea atacurilor oxidative: în urma efectelor cauzate de radiația UV, aerul poluat, chimicalele în contact cu pielea sau consumate prin alimente, medicamente, precum și de produsele de descompunere ale acestora, moleculele responsabile de structura sănătoasă a pielii și de protecția acesteia, se deteriorează semnificativ.

Scualena de măsline: este un derivat vegetal pur, extras din uleiul de măsline, care este remarcabil de rezistent împotriva oxidației, și datorită structurii sale similare celulelor epiteliale are o afinitate ridicată față de piele. Este o substanță identică pielii. Pe lângă acest fapt, este un emolient excelent, asemănător enzimelor și lipidelor prezente în piele. Netezește ridurile fine, oferă elasticitate, flexibilitate pielii, regenerează stratul protector lipidic din piele. Producere: prin presare la rece din pulpa fructului, extra virgin.

Panthenol (provitamina B5): are rol important în metabolismul celular și în sinteza de lipide. Este esențial pentru regerenarea continuă a stratului de barieră în piele. Calmant al pielii, antiinflamator, scade cicatrizarea, hidratează și menține hidratarea pielii, încetinește procesul de deshidratare. Are un efect excelent de regenare structurală.

INCI: aqua, helianthus annuus seed oil, calendula officinalis flower extract,glycerin, cetyl alcohol, methyl glucose sesquistearate, olive squalane, butyrospermum parkii butter, chamomilla recutita- glycine soja oil, tocopherol,panthenol, helianthus annuus seed oil, benzyl alcohol, salicylic acid, sorbic acid, lactic acid.