Orange Kissy No.39.2 -Balsam de buze hidratant

30 lei

disponibil la comanda

Categorie:
Cosmetice naturale

Hrană exotică pentru buze. Balsamul de buze cu ulei esențial de portocale dulci te duce departe pe o plajă fierbinte, iar aroma sa citrică îți umple sufletul cu căldură. Pe lângă acesta, stimulează sinteza de colagen și are efect de netezire a pielii.

Ingrediente: ulei esențial de portocale dulci, ulei de roiniță*, unt de cacao*, ceară de albine, unt de shea*, ulei esențial de nuci macadamia, ulei de măsline*, vitamina E

*Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos.

Ulei esențial de portocale dulci: prin aroma sa crează o atmosferă senină și caldă, ajută la relaxare. Pe lângă acesta, stimulează sinteza de colagen, are efect de netezire a pielii.

Ulei de roiniță: are efect extrem de benefic asupra pielii și asupra vaselor sanguine, este tonizant. Stimulează circulația sanguină, iar efectul său calmant este foarte util asupra sistemului nervos și al depresiei. Producere: prin distilare din părțile superioare ale plantei Unt de cacao: împiedică formarea vergeturilor și menține elasticitatea pielii.

Producere: boabele de cacao sunt măcinate și presate; untul extras prin această metodă este filtrat pentru decolorare și deodorizare

Ceară de albine: formează un strat protector fin pe suprafața pielii. Ajută la păstrarea umidității pielii. O altă calitate importantă este scăderea probabilității iritațiilor pe piele.

Unt de shea: regenerează pielea, fiind hidratant, produce un rezultat extra-catifelant. Totodată, este un antioxidant, calmant al pielii. Conferă o mângâiere de lux pentru piele.

Producere: Untul extras prin presare este purificat, decolorat și deodorizat prin metode fizice, fără solvenți și fără chimicale

Ulei esențial de nuci macadamia: ulei nutritiv de îngrijirea pielii, care își exprimă efectul la nivelul celulelor, prin restabilirea structurii pielii. Datorită caracterului său regenerant și catifelant, face pielea mai netedă. Producere: prin presare la rece din nuca macadamia

Ulei de măsline: are caracter nutritiv, hidratant și netezitor, astfel exercită efect benefic asupra pielii și părului. Este protector, întârzie îmbătrânirea pielii. Este bogat în polifenoli, fitosteroli și vitamina E. Producere: prin presare la rece din pulpa fructului, extra virgin.

Vitamina E: vitamina E sau tocoferolul este esențial pentru sănătatea pielii. Vitamina E este prezentă în părțile lipidice ale peretelui celular. Fiind un antioxidant, protejează substanțele expuse a oxidație. Prin absorbție în piele are rol în prevenirea atacurilor oxidative: în urma efectelor cauzate de radiația UV, aerul poluat, chimicalele în contact cu pielea sau consumate prin alimente, medicamente, precum și de produsele de descompunere ale acestora, moleculele responsabile de structura sănătoasă a pielii și de protecția acesteia, se deteriorează semnificativ.

INCI: cera alba (beeswax), theobroma cacao (cocoa) seed butter, butyrospermum parkii butter (shea butter), macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil, tocopherol ,panthenol, olea europaea oil (olive oil), citrus aurantium dulcis oil, citrus reticulata peel oil.