Salty No.35.1 -Exfoliant sare cu menta si mandarin

50 lei

disponibil la comanda

Categorie:
Cosmetice naturale

Scapă de vârtejul monoton ale zilelor cenușii de lucru, ascunde-te într-o baie fierbinte, și răsfață-te cu sentimentul reîmprospătant oferit de Salty. Lasă-te vrăjită de aroma dulce de mandarină și de mentă, între timp pielea ta va fi hrănită cu cele 84 de substanțe minerale din sarea de Praid, iar celulele moarte vor fi îndepărtate. Rezultatul? O seară într-adevăr comfy, în piele ta comfy!

Ingrediente: ulei de migdale*, ulei de jojoba*, ulei de măsline*, sare de Praid, ulei esențial de mentă, ulei esențial de mandarine dulci* *Este un ingredient de origine 100% din agricultură organică. Este o materie primă naturală, organică (bio), dispune de certificat Ecocert Greenlife/Cosmos.

Ulei de migdale: datorită absorbției sale ușoare și profunde regenerează și întărește bariera protectoare a pielii și crește conținutul de apă al straturilor profunde. Producere: prin presare la rece din semințe.

Ulei de jojoba: Componentele sale au structură și rol similar sebumului uman, astfel uleiul de jojoba regenerează stratul hidrolipidic emulsific, care protejează suprafața pielii, crește conținutul de apă al straturilor superficiale, datorită efectelor sale pielea devine mai catifelată și mai elastică. Producere: extras prin presare la rece din semințe.

Ulei de măsline: are caracter nutritiv, hidratant și netezitor, astfel exercită efect benefic asupra pielii și părului. Este protector, întârzie îmbătrânirea pielii. Este bogat în polifenoli, fitosteroli și vitamina E. Producere: prin presare la rece din pulpa fructului, extra virgin.

Sarea de Praid: conține 84 de tipuri de substanțe minerale și este bogat în nămol sapropelic natural. Sarea protejează celulele de aciditate, iar datorită efectului său antiviral și antibacterian dezinfectează excelent suprafața pe care este aplicată. Se poate folosi ca exfoliant intensiv, rezultă o roșeață mai puternică în piele, în urma căreia celulele moarte se detașează de piele. Protejează de varice și de fisuri capilare.

Ulei esențial de mentă: are efect revigorant, reîmprospătant, tonizant general asupra organismului, pe lângă acesta este stimulant, analgezic și calmant nervos. Producere: prin distilare din părțile superioare ale plantei.

Ulei esențial de mandarine dulci: asigură numeroase efecte benefice, ca și protecția de infecții, înmuierea, calmarea pielii, stimularea circulației sanguine și a drenajului de apă. Producere: prin presare la rece din coaja crudă.

INCI: prunus amygdalus dulcis oil (almond oil), olea europaea oil (extra virgin olive oil), simmondsia chinensis seed oil (jojoba oil), cera alba, polyglyceryl-3 beeswax, mentha piperita leaf oil, citrus reticulata peel oil (mandarin green).