Ser exfoliant 2%BHA pentru ten mixt/gras

43 lei

ultima bucata in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

Un exfoliant chimic complet sigur pentru a se folosi acasă. Conține 2%BHA acid salicilic, care dizolvă celule epiteliale moarte foarte ușor și uniform, este capabil să pătrundă adânc în pori, dar este și antiinflamator. Dacă te lupți cu pori largi, puncte negre sau acnee, pielea ta este grasă, atunci acest ser exfoliant este potrivit pentru tine. O caracteristică bonus este că serul conține și acizi de fructe 1,5%AHA pentru o hidratare mai profundă, și o mai bună absorbție a activelor cosmetice.

Mod de utilizare:

Înainte de prima utilizare sau pentru persoanele cu pielea sensibilă, efectuați un test pe încheietura mâinii sau a cotului. Aplicați serul o dată pe zi, seara pe fața curățată în prealabil, întindeți ușor și temeinic cu vârful degetelor pe toată fața. Nu trebuie clătit. Evitați pleoapele și zona imediată de sub ochi. După absorbția completă a serului (10-15 minute), poți utiliza crema de față obișnuită. Exfolierea fizică (cum ar fi un gomaj cu sare) nu este recomandată în timpul unui tratament de exfoliere chimică. În schimb se recomandă protecția solară în timpul zilei. Găsești în sortimentul nostrum crema BB cu SPF20 potrivită pentru acest scop. În funcție de sensibilitatea pielii, poți schimba frecvența utilizării, de exemplu o poți aplica și din două în două zile, iar după 1-2 luni de utilizare se recomandă a se ține o pauză. Rezultatul exfolierii va fi o piele vizibil mai fină și mai sănătoasă.

Urmărește reacția pielii. În caz de descuamare, roșeață, usturime, produsul trebuie spălat imediat și încetează folosirea. Exfolierea este recomandată pentru toate tipurile de piele cu excepția: rozacee, eczeme, piele inflamată, ten foarte deshidratat, extrem de uscat, precum și în anumite boli virale sau în caz de sensibilitate la acid salicilic.

Ingrediente: apă de trandafir, acid salicilic BHA natural, AHA acizi de fructe, extract de castravete, acid lactic, gumă xanthan, conservant natural

INCI: rosadamascena flower water, salix nigra (willow) bark extract, vaccinium myrtillus fruit extract & saccharum officinarum extract & citrus aurantium dulcis fruit extract & citrus limon fruit extract & acer saccharum extract, glycerin, cucumis sativus fruit extract, lactic acid, xanthan gum, potassium sorbate, benzyl alcohol, salicylic acid, sorbic acid

Termen de valabilitate: precizat pe eticheta produsului, în general 6 luni de la data fabricației.

A se păstra la loc uscat și răcoros.