Ulej de barba

42 lei

in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

Părul facial atrage apa din piele, iar influențele externe usucă firele de barbă, făcându-le dur și fragil. Utilizarea regulată a uleiului de barbă reduce roșeața pielii de sub barbă, oferă un look îngrijit, hidratarea firului de păr, dar și a pielii, barbă cu aspect mai strălucitor, mai plin și mai bogat, ușurința de a o pieptăna și senzație de confort (adio piele care te mănâncă pe sub barba). Mirosul său este dat de uleiurile esențiale de dafin, cedru și grapefruit. Uleiurile esențiale adăugate au efect dezinfectant, astringent, echilibrant, îmbunatățește starea de spirit.

Mod de aplicare: Momentul cel mai indicat este imediat după ce ieși de la duș. Barba ta este curată, porii sunt deschiși, îți usuci ușor barba cu un prosop, pune câteva picături de ulei în palmă, întinde-l pe toată suprafața ei și pe degete, apoi masează ferm pielea, acționând la baza firului de păr, apoi distribuie uleiul pe toată suprafața bărbii. Folosește și un pieptene de barbă.

Ingrediente: ulei de jojoba, ulei de argan, oliva squalan, ulei de broccoli, silicon vegetal, uleiuri esențiale: dafin, cedru atlas, grapefruit.

INCI: simmondsia chinensis seed oil, argania spinosa kernel oil, olive squalene, brassica oleracea oil, coco-caprylate, laurus nobilis leaf oil, cedrus atlantica bark oil, citrus paradisi peel oil

Termen de valabilitate: precizat pe eticheta produsului, în general 12 luni de la data fabricației.