Vitamin C 10% Clay No.30.1 - Masca de fata

52 lei

in stoc

Categorie:
Cosmetice naturale

V-am adus un produs nou, într-adevăr special. Vă prezint prima bază pentru mască de argilă din categoria DIY:conținutul în vitamina C în 10% redă tenului strălucirea sa naturală, scade petele pigmentare, accelerează sinteza de colagen, crește eficiența protectorului solar, și oferă protecție antioxidantă. Cealaltă componentă principală este praful de spirulină, care, fiind bogat în proteine, are efect regenerant, fortifiant și nutritiv. Este o mască de față anhidră, o bază de praf, pe care o poți activa acasă prin adăugare de apă distilată sau apă de flori. Așadar poți să-ți creezi o mască de argilă mereu proaspătă, în cantitate dorită și fără conservanți. *Datorită conținutului ridicat în vitamina C este recomandat să testezi produsul pe o suprafață mică de piele. Prima oară poți simți o senzație ușor usturătoare.

Utilizare: recomand aplicare pe ten curat, de 2-3 ori pe săptămână. Se prepară prin amestecarea unei lingurițe de bază de mască și o linguriță de apă până consistență cremoasă. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu, evitând ochii și zonele sensibile. Se lasă 6-10 minute, după care se clătește bine cu apă. Nu lasă să se usuce complet!

Ingrediente: Acid ascorbic, Kaolina, MAP, Praf de spirulină Acid ascorbic: cele mai multe cercetări se ocup de efectele benefice ale vitaminei C pure, adică acid ascorbic, asupra tenului. Acesta nu este o coincidență, deoarece această formă de vitamina C unește toate efectele benefice. Fiind antioxidant, luptă împotriva radicalilor liberi din piele. Stimulează sinteza de colagen din piele pe termen lung. Pe lângă acesta, are efect și împotriva petelor pigmentare.

MAP: (MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE): Este o alegere perfectă pentru pielea sensibilă. Stimulează sinteza de colagen natural din piele, și are efect împotriva petelor pigmentare, ca și vitamina C.

Kaolina: acest nămol este un produs mineral natural. Are efect ușor exfoliant și curățător, potrivit în primul rând pentru tenul uscat și sensibil. Efectul său matifiant ajută la îngrijirea tenului gras, oferă o suprafață catifelată pentru toate tipurile de ten. Stimulează regenerarea naturală a pielii, curăță, elimină impuritățile și repară pielea.

Praf de spirulină: provine de la o micro-algă mai mică de un milimetru, una dintre cele mai antice organisme de pe pământ, care crește spontan de milioane de ani în lacurile calde tropicale. Are un conținut crescut în proteine, căruia se datorează efectul său regenerant, întăritor și nutritiv. Crește elasticitatea și flexbilitatea pielii, are rol în scăderea îmbătrânirii. Fiind un antioxidant puternic, inhibă apariția ridurilor, stimulează metabolismul celular.

INCI: kaolinite, ascorbic acid magnesium ascorbyl phosphate, spirulina maxima powder.